„Лагера Тюлип “ 2  – място за модерното семейство

 

В спокойствието на квартал Лагера, разположен в югозападната част на столицата е ситуиран жилищен комплекс от затворен тип „Лагера Тюлип“ 2. Прегърнал зеленината и тишината, „Лагера Тюлип“ 2 се разгръща върху обща площ от 7 721 кв.м. Композицията на жилищния комплекс е Г-образна и се състои от пет сгради с благоприятно географско разположение – югоизток, югозапад.

 

В рамките на три етапа на строителство, ще бъдат изградени 197 апартамента. Голяма част от стаитzе в апартаментите ще се радват на прекрасно разположение, където слънчевата светлина няма да им липсва.

 

„Лагера Тюлип“ 2 разполага с пет входа(блок: А, Б, В, Г, Д). Всяка една сграда се състои от десет надземни етажа и един подземен. За да осигури максимален комфорт на обитателите на сградата, комплексът разполага с подземем паркинг, разположен в пространството между, под и около високите сгради. В северозападната част на имота е разположен открит паркинг. Обособени са места за паркиране на велосипеди.

 

Жилищен комплекс „Лагера Тюлип“ 2 е зелено място в динамичната градска среда. Едно от инженерните решение, с цел опазване на природата, е запазване на високата растителност в и около парцела. По този начин се обособяват повече зелени площи.

 

„Лагера Тюлип“ 2 разполага с проектирани тревни площи, детски кът на открито и пешеходни алеи. Концепцията на комплекса е съобразена с нуждите на съвременното семейство от повече спокойствие и тишина в близост до активни пътни артерии. Общите площи са разработени, за да отговарят на нуждите на млади семейства с малки деца и на хората в неравностойно положение.

 

Строител

За изграждането на комплекс „Лагера Тюлип 2“, AFI Bulgaria за пореден път се довери на професионализма на строителната компания „Планекс Билд“ ООД.

„Планекс Билд“ ООД е част от групата Планекс Холдинг, която е българско дружество специализирало във високото строителство на жилищни сгради, комплекси и логистични центрове. Фирмата има изградени жилищни и офисни сгради с обща застроена площ над 148 060 кв.м., които са разположени в едни от най-престижните квартали на София. От строителния мениджмънт до изпълнението на текущия проект, компанията предоставя високотехнологични решения в срок. Работи с експерти и инженери с богат опит и поглед върху всеки проект. „Планекс Билд ООД“ разполага с голямо количество от ресурси, които изграждат цялостния строително-инвестиционен процес. В крак с най-новите технологии на пазара, дружеството непрекъснато подобрява нивото си на работа, инвестирайки в нова и качествена механизация.  И не на последно място, осигурява безопасна и здравословна среда през целия строителен процес. 

Тухла по тухла изграждаме Вашия свят!